Δήλωση της οικογένειας του άτυχου σερβιτόρου

νοσοκομεία οικογένεια νοσοκομείο περιπτεράς Πτολεμαΐδα Ράικος κορονοϊό ΠΟΕΔΗΝ ΜΕΘ Τουρκία Γερμανία κορονοϊού κλινική Ιταλία κρούσματα κορονοϊός Βασίλης Μάγγος σερβιτόρου Θεσσαλονίκη

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός σερβιτόρος που πριν από μερικές ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από μηχανή την ώρα που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο στο Γαλάτσι Αττικής.

Εκ μέρους μελών της οικογένειας, ο δικηγόρος Χρίστος Ζυγογιάννης απέστειλε στο Thes.gr την κάτωθι δήλωση:

“Δήλωση οικογένειας Μ.Κ.
Διά του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Χρίστου Ζυγογιάννη

Στις 3.10.2020 το βράδυ ο συγγενής μας Μ.Κ. κατά τη διάρκεια της εργασίας του παρασύρθηκε ενώ ήταν πεζό από ασυνείδητο οδηγό υπήκοο Ιράν, ο οποίος κινούνταν οδηγώντας μηχανή μεγάλου κυβισμού με υπερβολική ταχύτητα, επίσης στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, συμπεριφορά που θα μπορούσε να να χαρακτηρισθεί εν αναμονή και των τοξικολογικών του εξετάσεων, τουλάχιστον κακουργηματική. Το ατύχημα αυτό έχει αποτυπωθεί και σε βιντεοληπτικές συσκευές που υπήρχαν στο χώρο της εργασίας του συγγενούς μας, υλικό που χωρίς σεβασμό στη μάχη που δίνει το παιδί μας κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Εκτοτε ο συγγενής μας δίνει στην κυριολεξία μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Αντιμετωπίζουμε αυτήν τη τραγική κατάσταση με βουβό πόνο και αξιοπρέπεια.

Από την πρώτη στιγμή παραμένουμε δίπλα στο παιδί μας, δεν έχουμε φύγει ούτε στιγμή από το νοσοκομείο, κοιμόμαστε το βράδυ ακόμα και στα παγκάκια για να είμαστε δίπλα του. Επειδή έχουν διαρρεύσει διάφορα αναληθή περί δήθεν πρόθεσής μας για δωρεά οργάνων του συγγενούς μας, αυτό που απερίφραστα θέλουμε να δηλώσουμε είναι ότι ο Μ. ήταν και συνεχίζει να είναι μαχητής και στη μάχη που τώρα δίνει θα βγει νικητής. Σεβαστείτε το πόνο μας.

Βασίλης, Μάγδα, Κοραλία Κ.”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *