Βόλος: Ραγίζει καρδιές ο παππούς του βρέφους – «Ο οδηγός μας έκλεισε το σπίτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βόλος παράσυρση βρέφους

Οσα αναφέρει το συγγενικό περιβάλλον του 33χρονου μηχανόβιου

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τραγικό ατύχημα έκανε ο παππούς του τεσσάρων μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στον Βόλο.

Ο παππούς του βρέφους που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Βόλο μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του.

Δείτε επίσης: Βόλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την φονική παράσυρση του βρέφους

“Μας έκλεισε το σπίτι. Χάσαμε το αγγελούδι μας. Τι αλλάζει αν είχε πιεί…; Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε”.

«Δεν έχω λόγια»

Από την πλευρά του, το οικογενειακό περιβάλλον του 33χρονου οδηγού της μηχανής ανέφερε:

«Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους. Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια.

Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας την ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του την ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ότι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα».