Δήμος Θερμαϊκού: Βοήθεια στους πολίτες που δεν μπορούν να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο

Δήμος Θερμαϊκού

Δείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας

Ο δήμος Θερμαϊκού με ανακοίνωση του ενημερώνει τους πολίτες που δεν μπορούν να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο λόγω χιονιά θα παρέχει τη δική του βοήθεια.

“Ο Δήμος Θερμαϊκού στέκεται αρωγός και συνδράμει ήδη στην ανάγκη των πολιτών για μετακίνηση προς και από το «Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας», με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των εμβολιασμών και την αποφυγή ατυχημάτων λόγω παγετού”. αναφέρει ο δήμος Θερμαϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στην παρούσα χρονική στιγμή η κοινωνία μας βρέθηκε αντιμέτωπη τόσο με την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19, όσο και με την εκδήλωση του ακραίου καιρικού φαινόμενου «Μήδεια».

Ο Δήμος Θερμαϊκού στέκεται αρωγός και συνδράμει ήδη στην ανάγκη των πολιτών για μετακίνηση προς και από το «Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας», με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των εμβολιασμών και την αποφυγή ατυχημάτων λόγω παγετού.

Διαβάστε επίσης  Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακατασκευής του κεντρικού δρόμου Περαίας-Νέας Μηχανιώνας

Ανακοινώνεται με το παρόν, πως σε περίπτωση που η μετακίνηση σας καθίσταται αδύνατο να πραγματοποιηθεί με δικά σας μέσα, μπορείτε να επικοινωνείτε από τις 08:30 έως τις 14:00 με τα παρακάτω τηλέφωνα ανά Δημοτική Ενότητα:
“Βοήθεια στο Σπίτι ” ΔΕ Θερμαϊκού 2392023632
“Βοήθεια στο Σπίτι” ΔΕ Μηχανιώνας 2392330365
Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας Ν. Μηχανιώνας 2392330368
“Βοήθεια στο Σπίτι” ΔΕ Επανομής 2392044000.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *