Επιστρέφει στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή – «Καθυστερεί η ακρόαση – Η αλήθεια πρέπει να λάμψει»

Εύα Καϊλή

Τόνισε ότι η διαδικασία που πέρασε την έκανε πιο δυνατή

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές η Εύα Καϊλή, όπως επιβεβαίωσε η ίδια στο “Πρωινό”.

Όπως είπε η Εύα Καϊλή: «Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες, όταν ήμουν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάτι που συγκλόνισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το μωρό μου, ήταν μόλις 20 μηνών. Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντας μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες».

Στη συνέχεια, η Εύα Καϊλή πρόσθεσε: «Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες απαντώ με τις κάτωθι αποδείξεις: Τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπάρχουν στα χρήματα. Παρότι ήμουν υπό παράνομη παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, δεν διαπιστώνουν εμπλοκή μου. Οι υποκλοπές από τις μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύουν ότι ένας λομπίστας, χρησιμοποιούσε βοηθούς για να λάβει τις αμοιβές του από συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομα μου στις ηχογραφήσεις.».

«Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό στον Παναμά ούτε έχω λάβει οποιοδήποτε άλλο εισόδημα, πλην του μισθού μου. Η ακρόαση για να δείξω όλα τα στοιχεία που σας αναφέρω, πρέπει να γίνει πριν τις Ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο! Ποιος και γιατί, το καθυστερεί; Η αλήθεια πρέπει να λάμψει! Αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο δυνατή και ως μάρτυρας πρέπει να μιλήσω για όσα μπορεί να περάσει κάποιος που του επιτίθεται ένα ολόκληρο σύστημα, που τον θεωρεί ένοχο χωρίς τεκμήριο αθωότητας με εκβιασμένες ομολογίες», πρόσθεσε η Ευρωβουλευτής.

Αποκάλυψε μάλιστα: «Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας που με απαλλάσσουν, παρά τις επίμονες προσπάθειες να χτίσουν κάτι εις βάρος μου, βάσει υποθέσεων ότι όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, κυρίως δε, οι νότιοι».

Πηγή: newsbomb.gr