Ξεσπούν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή – «Πόσο καιρό θα συνεχίσει το κυνήγι μαγισσών;»

Καϊλ'η

Εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους σχετικά με τις ενδελεχείς έρευνες

Για την υπόθεση Qatargate και τις έρευνες που συνεχίζουν να γίνονται για την Εύα Καϊλή μίλησαν σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της.

Μάλιστα, οι δικηγόροι της κ. Καϊλή χαρακτήρισαν το όλο θέμα “κυνήγι μαγισσών”, καθώς όπως λένε δεν έχει βρεθεί τίποτα που να ενοχοποιεί την πελάτισσά τους.

«Η έρευνα στο σπίτι -που καθυστέρησε 7 μήνες- από τις βελγικές αρχές στην Ελλάδα, σε στενούς συγγενείς της κυρίας Εύας Καϊλή και σε κάποιες άσχετες εταιρείες, είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση ενός παιδικού κολιέ, που ήταν δώρο των παππούδων στην κόρη της κυρίας Καϊλή, ένα ασημένιο στυλό και δύο διακοσμητικά πιάτα – σουβενίρ» αναφέρουν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή.

«Επιπλέον, όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εύας Καϊλή έχουν ελεγχθεί αρκετές φορές και είναι πεντακάθαροι. Πόσες αναζητήσεις, πριν βρουν κάτι που δεν θα βρεθεί, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Πόσο καιρό θα συνεχίσει, μέχρι να σταματήσει επιτέλους αυτό το κυνήγι μαγισσών και να κυνηγήσουν τις πραγματικές μάγισσες;

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν γίνει έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό παρουσία και Βέλγου εισαγγελέα ενώ ερευνήθηκε και το σπίτι της αδελφής της, Μαγδαλένας, στην Κηφισιά, από την οικονομική αστυνομία.