Εξελίξεις στην απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη-Τι λέει στο Thes.gr η δικηγόρος της οικογένειας

Νέος κύκλος εξελίξεων έρχεται στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα (25/05) έγινε γνωστό πως πρόκειται να ξεκινήσει νέα έρευνα που σχετίζεται με συνεργούς της 34χρονης, που φέρεται να απήγαγε και να κακοποίησε σεξουαλικά την μικρή Μαρκέλλα. Την έρευνα διατάσσει μέσω βουλεύματός του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στη Θεσσαλονίκη.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, δεν παρέπεμψαν την υπόθεση στο ακροατήριο. Αποφάσισαν να επιστρέψουν τη δικογραφία στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ενώ αιτήθηκαν να αρχίσει έρευνα για να εντοπιστεί το ενδεχόμενο εμπλοκής επιπλέον προσώπου ή προσώπων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Η δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, μίλησε στο Thes.gr και επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

“Επιβεβαιώνω από πληροφορία μου, ότι έχει εκδοθεί ένα βούλευμα το όποιο δεν έχω λάβει ακόμη στα χέρια μου, καθώς δεν έχει καθαρογραφεί. Από τα ΜΜΕ έμαθα ότι το εν λόγω βούλευμα διατάσσει συνέχιση της περαιτέρω ανάκρισης και επιστροφή στη δικογραφία, στη κύρια ανάκριση.

Αυτό ήταν και το περιεχόμενο της αίτησης μου την οποία και κατέθεσα την Μεγάλη Τετάρτη ενώπιον του συμβουλίου, στην εισαγγελία” αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας ενώ καταλήγει λέγοντας “Αναμένω κι εγώ την επιβεβαίωση για επιστροφή της δικογραφίας”.

Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *