Φως στο Τούνελ: Σε ποιο σημείο βρέθηκε καμένο το κόκκινο βαν που σχετίζεται με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο χθεσινό επεισόδιο που προβλήθηκε στο Mega, ασχολήθηκε με την υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η εκπομπή έκανε αυτοψία στην οδό Ηρακλειδών στα Πετράλωνα, που εγκαταλείφθηκε και κάηκε το κόκκινο βαν, το οποίο ανήκει στον έναν από τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν.

Μάρτυρες που διατηρούν κατάστημα στην περιοχή μίλησαν στην εκπομπή για το όχημα μάρκας Fiat Doblo που είχε παρατήσει ο φερόμενος ως δράστης.

«Βρισκόταν στο σημείο το λιγότερο δύο χρόνια. Δε ξέρω ποιανού ήταν, αλλά είχε πινακίδες. Το είχαν λεηλατήσει, το είχαν σπάσει», είπαν και συμπλήρωσαν: «Ξαφνικά είδαμε το φορτηγάκι να παίρνει φωτιά και κάλεσαν την πυροσβεστική οι γείτονες. Ήρθαν από την Αστυνομία και μας ρώτησαν αν έχουμε κάμερες».

Η επίσημη καταγραφή του αυτοκινήτου ως τον εμπρησμό

Το «Τούνελ» μίλησε με τον προϊστάμενο στη Διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, Κώστα Γεωργαντά ο οποίος έβαλε την υπογραφή του για να καταστραφεί το καμένο όχημα.

Διαβάστε επίσης  Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για το νεκρό στρατιώτη στη Ρω - "Τον Μανώλη τον αυτοκτόνησαν" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υπάλληλος της υπηρεσίας εντόπισε το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο στην οδό Ηρακλειδών στα Πετράλωνα στις 9 Φεβρουαρίου του 2021. Την πρωταπριλιά έγινε νέος έλεγχος και ήταν στην ίδια κατάσταση και στο ίδιο σημείο», είπε ο κύριος Γεωργαντάς και συνέχισε: «Στις 26 Απριλίου το όχημα είχε καεί. Κάποιος έχει σπάσει τζάμια και έχει πετάξει μέσα εύφλεκτη ουσία».

Στις 15 Ιουνίου επικολλήθηκε στο καμένο ολοσχερώς αμάξι το αυτοκόλλητο της απομάκρυνσης. Στις 25 Αυγούστου γερανός του Δήμου μετέφερε το αυτοκίνητο σε συμβεβλημένο εργολάβο, προκειμένου να διαλυθεί, όπως ορίζει η διαδικασία.

«Ο εργολάβος περίμενε δέκα με δεκαπέντε ημέρες μήπως το αναζητήσει ο ιδιοκτήτης του. Μόλις τελείωσε η διαδικασία, παρέδωσε τις πινακίδες στο υπουργείο και το όχημα διαγράφτηκε», εξήγησε ο προϊστάμενος στη Διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης.

Πηγή: anikolouli.gr