Φως στο Τούνελ: Το σημείωμα στην τσάντα της Σταυρούλας από την Κυψέλη και η παραγγελία δύο ατόμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυψέλη εξαφάνιση Σταυρούλα

Τι αποκάλυψαν μάρτυρες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα ήρθαν στην δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, σχετικά με την υπόθεση της Σταυρούλας από την Κυψέλη που βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα ανοιχτά του Πόρου.

Μάρτυρες αποκάλυψαν στο Τούνελ ότι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά δεν βρέθηκε τυχαία στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου. Ήταν ένας συχνός προορισμός για εκείνη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Οδηγός ταξί μάλιστα ανέφερε στην εκπομπή πως την είχε μεταφέρει εκεί μια μέρα πριν χάσει την ζωή της στις 19 Αυγούστου.

Αποκαλυπτική ήταν και η μαρτυρία γειτόνισσας της στην πολυκατοικία που έμενε. Μετέφερε στο Τούνελ όσα η ίδια είχε πει πριν χαθεί. Είχε σκοπό να κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο έξω από την Αθήνα μαζί με κάποιο πρόσωπο που περίμενε από την Αγγλία.

Ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια για δώρο που δέχτηκε ή που έκανε η ιδία, βρέθηκε στην τσάντα της μαζί με ένα δελτίο παραγγελίας φαγητού για δύο άτομα.

Το γεγονός αυτό άνοιξε νέο δρόμο ερευνών αφού η συγκάτοικός και φίλη της δεν γνώριζε την ύπαρξή τους.

Nτοκουμέντο: Το σημείωμα στην τσάντα και η παραγγελία δυο ατόμων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, στην τσάντα της υπήρχε ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με το δελτίο παραγγελίας για φαγητό δύο ατόμων.

Στο σημείο αυτό βρέθηκε το εξωτερικό συνεργείο ερευνών της εκπομπής και μίλησε με υπεύθυνους ξενοδοχείων αλλά και άτομα που εργάζονται σε ταβέρνες της περιοχής. Κανείς τους δεν είχε δει την Σταυρούλα αλλά ούτε είχε μείνει σε κάποιο από τα κοντινά ξενοδοχεία.

Η δεύτερη νεκροτομή που αναμένεται από τον τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένειά της και το δείγμα από τον ιστό που κατάφεραν τελικά να πάρουν από την σορό της, πιστεύεται πως θα ρίξει φως στο σκοτάδι που καλύπτει τον θάνατό της από αδιευκρίνιστα αίτια.

Διαβάστε επίσης  Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για το νεκρό στρατιώτη στη Ρω - "Τον Μανώλη τον αυτοκτόνησαν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικά θεωρούνται και τα στοιχεία που αναμένονται από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου που δεν βρέθηκε αλλά και του τραπεζικού της λογαριασμού.

«Την άφησα στο Παλαιό Φάληρο μια μέρα πριν»

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε την Σταυρούλα στο Φάληρο, μιλά στο «Τούνελ».

«Την μετέφερα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι, δυο φορές την εβδομάδα, το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο πήγαινε πιο συχνά. Τελευταία, απ’ ότι θυμάμαι, είχε και μια φίλη της μαζί, όχι τη συγκάτοικό της».

«Είπε ότι θα πήγαινε διακοπές σε ξενοδοχείο στην Αθήνα…»

Η γειτόνισσα της Σταυρούλας είπε χαρακτηριστικά.

«Θα πήγαινε όπως είπε μετά τις 20 Αυγούστου, διακοπές σε κάποιο ξενοδοχείο, εδώ κοντά στην Αθήνα. Θα συναντιόταν με μια φίλη της που θα ερχόταν από την Αγγλία. Είχε βάψει τα μαλλιά της, είχε κουρευτεί και ήταν χαρούμενη γιατί θα πήγαινε διακοπές.»

Το «Τούνελ» επιμένει με τον τελευταίο μάρτυρα στην παραλία…

Το «Τούνελ» μίλησε εκ νέου με τον μάρτυρα που είδε τελευταίος τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στην παραλία «Εδέμ» το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει, είδε την Σταυρούλα να έρχεται στην παραλία και να μπαίνει για κολύμπι. Δεν έδωσε μεγάλη σημασία, αλλά αυτό που θυμάται είναι πως ήταν μόνη της και δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της.

Η Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησε τι ισχύει τελικά από την μαρτυρία του. Έφυγε από την παραλία μετά από τρεις ώρες χωρίς να δει την Σταυρούλα ή αμέσως αφού την είδε να μπαίνει στην θάλασσα;

«Εγώ έφυγα από την παραλία εκεί γύρω στις 10. Ήμουν με παρέα, δίπλα είχε μουσική και μου φαίνεται ότι ήταν Σαββατόβραδο, αν θυμάμαι καλά. Εκεί έχει δυο ταβέρνες δεξιά και αριστερά και ήταν γεμάτες από κόσμο εκείνο το βράδυ. Εμείς ήμασταν στο πάρκινγκ. Μου έκανε εντύπωση ότι η γυναίκα ήταν καλή κολυμβήτρια».

Πηγή: anikilouli.gr