Φως στο Τούνελ: Η ιστολογική εξέταση θα δώσει απαντήσεις στον θάνατο της Σταυρούλας από την Κυψέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυψέλη εξαφάνιση Σταυρούλα

Τι είπε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, ασχολήθηκε, χθες το βράδυ με την υπόθεση θανάτου της Σταυρούλας από την Κυψέλη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ενδελεχή έρευνα του «Τούνελ» οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην λήψη ιστών και οργάνων από την σορό της άτυχης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, που βρισκόταν επί έξι μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά.

O ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ως τεχνικός σύμβουλος της βιολογικής οικογένειας της γυναίκας, προχώρησε σε νέα νεκροτομή-τρίτη στην σειρά. Όπως είπε στην εκπομπή, δεν εντοπίστηκαν εμφανείς κακώσεις.




Η σορός είχε υποστεί αλλοιώσεις από την παραμονή της στο νερό, αφού εκβράστηκε από το Παλαιό Φάληρο στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου στις 24 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης  Φως στο Τούνελ: Πυκνώνει το μυστήριο με τον αγνοούμενο ρεμπέτη στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητικό ρόλο έπαιξε και η πολύμηνη παραμονή της στο ψυγείο του νεκροτομείου. Στην πρώτη νεκροτομή ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε απροσδιόριστο τον θάνατό της γυναίκας. Ο κύριος Λέων είχε τονίσει σε εκπομπή του Τούνελ που είχε παρευρεθεί, ότι θα έπρεπε να είχε ληφθεί ήδη ιστός για να διευκολύνει την έρευνα.

Σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη εάν η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν βρέθηκε στην θάλασσα, από την στιγμή που δεν εντοπίζεται πνιγμός, ο κύριος Λέων είπε πως η ιστολογική εξέταση μπορεί να δώσει την απάντηση αυτή.

Επιβεβαιώνεται ότι βρέθηκε στην θάλασσα με τα εσώρουχα της και όχι με μαγιό.

Η θετή της οικογένεια αλλά και η βιολογική, περιμένουν να λάβουν την σορό της για να αναπαυθεί στη τελευταία της κατοικία.

Πηγή: anikolouli.gr