Φως στο Τούνελ: Λύνει τη σιωπή του o κατηγορούμενος για αρχαιοκαπηλία – Τι υποστηρίζει για Μπάμπη και κρεοπώλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε χθες με την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή έριξες “φως” στα σενάρια για παράνομες δραστηριότητες που αφορούν σε κυνήγι χαμένου θησαυρού στο Μεσολόγγι και περιπλέκουν τον γρίφο για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος για αρχαιοκαπηλία μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

«Ξέρω γιατί κατηγορούμαι, αλλά η υπεξαίρεση περιλαμβάνει και το σκοπό πώλησης. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που λένε. Γιατί να υπεξαιρέσω κάτι που εγώ δήλωσα, που εγώ παρέδωσα. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτά που μου αποδίδονται», λέει χαρακτηριστικά.




Ανέφερε σε δημοσιογράφο της εκπομπής ότι οι πληροφορίες για το κύκλωμα που λυμαίνεται την περιοχή και για το που βρίσκεται χρυσός γίνεται «στόμα με στόμα».

«Βγαίνουν για κυνήγι θησαυρού. Δεν υπάρχει κυνηγός στην περιοχή που να μην ασχολείται και με αυτό το αντικείμενο. Δεν κατηγορώ και δεν το παίζω ειδικός αλλά είναι πιο εύκολο για αυτούς που ξέρουν και τα μέρη να έχουν έναν ανιχνευτή μετάλλων μαζί τους».

Διαβάστε επίσης  Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για το νεκρό στρατιώτη στη Ρω - "Τον Μανώλη τον αυτοκτόνησαν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η δική του ανασκαφή συσχετίζεται με την δολοφονία του Μπάμπη απάντησε:

«Ο συσχετισμός δεν ισχύει γιατί εγώ εκεί ήμουν ένα μήνα νωρίτερα. Δεν τον ήξερα ούτε αυτόν ούτε τον κατηγορούμενο κρεοπώλη. Δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους, ούτε γειά. Αποδεικνύεται από παντού.

Τα ίδια είπα και στους αστυνομικούς που με ρώτησαν αν τους ξέρω. Μου πήραν το κινητό , μου κατάσχεσαν τον υπολογιστή , την ημέρα που ήρθαν στο σπίτι . Δεν βρήκαν κάτι. Έχουμε απλά ένα κοινό γνωστό…», καταλήγει.

Πηγή: enikos.gr