Γλυφάδα: Η ανακοίνωση του Σπύρου Καρνέση για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρία

ναυτιλιακή εταιρεία Γλυφάδα νεκρός

Παρακάλεσε να αποφευχθεί κάθε συσχέτιση με άλλη υπόθεση

Ανακοίνωση για την τραγωδία στη ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα, που στοίχισε τη ζωή στην αδελφή του Μαρία, στον γαμπρότου Αντώνη Βλασσάκη και στον συνεργάτη της εταιρείας Ηλία Κουκουλάρη, εξέδωσε ο εφοπλιστής Σπύρος Καρνέσης.

Στην ανακοίνωση ο Σπύρος Καρνέσης κάνει λόγο για «τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένεια» και ζητά να «αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 76χρονος δράστης του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρία

Η ανακοίνωση του Σπύρου Καρνέση

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Ποιος ήταν ο 76χρονος Αιγύπτιος

Εργαζόταν για 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Γλυφάδα δράστης

Ο λόγος για τον Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, που σήμερα μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Ηταν άτομο εμπιστοσύνης – Είχε πρόσβαση σε σπίτια

Ο 76χρονος ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.

Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr