Γλυφάδα: «Μετά την τραγωδία μας είπαν “θα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνατε”», αποκαλύπτει εργαζόμενος (ΒΙΝΤΕΟ)

ναυτιλιακή εταιρεία Γλυφάδα νεκρός

Τόνισε πως παρά το πένθος οι δουλειές έπρεπε να συνεχίσουν να “τρέχουν”

Την εντολή να συνεχίσουν να κάνουν ότι έκαναν και πριν το φονικό έλαβαν οι εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, μετά την τραγωδία με τους τρεις νεκρούς.

«Η κατάσταση για εμάς τους υπαλλήλους είναι όπως ήτανε και πριν. ”Θα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνατε”» και αυτό κάνουμε», δήλωσε στο Live News εργαζόμενος της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, όπου διαδραματίστηκαν οι εφιαλτικές σκηνές της τριπλής δολοφονίας.
Και ο ίδιος συνέχισε: «Δηλαδή, αν η κυρία Βλασσάκη βρίσκεται στην εταιρεία ή όχι ή αν είναι επικεφαλής ή αν… Εμείς, ξέρετε, έχουμε προϊσταμένους, έχουμε γενικούς διευθυντές. Πρώτα αναφερόμαστε σε αυτούς και μετά αν χρειαστεί θα φτάσουμε στην κυρία Βλασσάκη. Εφόσον οι προϊστάμενοί μας λένε ότι συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και πριν, αυτό κάνουμε».

«Δεν ρωτάμε και πολλά πολλά γιατί καταλαβαίνουμε πως είναι η κατάσταση. Όταν μπαίνουν εκεί που εργάζεσαι και αρχίζουν και πυροβολούν, γιατί που ξέρω εγώ ότι δεν θα σκοτώσει και εμένα; Γιατί όταν άκουγα τους πυροβολισμούς ήξερα ποιον πυροβολεί; Υπάρχει και η άλλη πλευρά, δηλαδή η εταιρεία έχει 10 καράβια.

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: H πρώτη κοινή δήλωση της οικογένειας Καρνέση – “Σεβασμός στο πένθος που βιώνουμε”

Το κάθε καράβι έχει 26 με 27 άτομα πλήρωμα. Δηλαδή σύνολο, υπάρχει καμία 300αριά άνθρωποι, οι οποίοι είναι στις θάλασσες. Αυτοί πρέπει να φάνε, πρέπει να ντυθούνε. Δεν μπορείς να πεις “α, παιδιά εγώ έχω πένθος, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας γιατί εμείς πάμε να πενθήσουμε”», είπε στο Live News ο ίδιος εργαζόμενος.

Διαβάστε επίσης  Βόλος: Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για το βιασμό του 4χρονου γιου της

«Εμείς όσο και να πονάμε, όσο σοκ και να έχουμε πάθει, πρέπει να είμαστε εδώ πέρα για να φροντίσουμε αυτούς τους ανθρώπους», κατέληξε ο υπάλληλος της εταιρείας.

«Δεν ερχόταν στην Αθήνα για προμήθειες, αλλά για δικούς του λόγους»

Μάλιστα, ο ίδιος εργαζόμενος δήλωσε σχετικά με τον Αιγύπτιο δολοφόνο ότι «ερχόταν στην Αθήνα για δικούς του λόγους».

«Τον ήξερα, τον ήξερα. Σε αυτή την εταιρεία είμαι 30 χρόνια. Σαφώς και τον ήξερα, όταν ήρθα τον βρήκα εδώ. Λόγω του τμήματος που εργάζομαι είχαμε συνεχή επικοινωνία. Οι Πεταλιοί ό,τι προμήθειες θέλανε και μηχανήματα για τα σκάφη, για τους Φιλιππινέζους που δουλεύανε εκεί, ακόμα και το ρύζι που τρώγανε οι άνθρωποι, εμείς το προμηθεύαμε από εδώ», ανέφερε στο MEGA υπάλληλος της ναυτιλιακής.

«Τα πάντα τα προμηθεύαμε από την εταιρεία. Οπότε ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Άρη. Για προμήθειες δεν ερχόταν στην Αθήνα. Στην Αθήνα ερχόταν για δικούς του λόγους… Ξέρω εγώ τι ήθελε να κάνει;».

Πηγή: Live News (mega)

Πηγή φωτό: Eurokinissi