Γλυκά Νερά: Μυστήριο με τις Πανελλήνιες – Εδωσε τελικά Λατινικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αναγνωστόπουλος

Τον είδαν να μπαίνει στην ειδική αίθουσα των φυλακών Μαλανδρίνου

Περίεργη και αναξιόπιστη η συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για ακόμη μια φορά, καθώς ενώ πριν από δύο μέρες ανακοίνωσε ότι δε θα συμμετέχει στη διαδικασία των Πανελληνίων, τελικά φαίνεται να μην ακολουθεί τα λεγόμενα του.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ , ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, Μπάμπης Ανασγνωστόπουλος, χθες, Πέμπτη (08.06.2023), συμμετείχε κανονικά στις Πανελλήνιες, εξεταζόμενος στο μάθημα των Λατινικών.

Μόλις την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, ο ίδιος ο δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς, μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, δήλωνε ότι αποσύρεται από τις Πανελλήνιες τις οποίες συμμετείχε, «λόγω της δυσχερούς ψυχολογικής του κατάστασης».

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Παραιτείται από την δίκη στο Εφετείο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Παράλληλα, είχε διαβεβαιώσει ότι παραιτείται και της έφεσης που είχε ασκήσει στην πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, που τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, ωστόσο, οι υπεύθυνοι των Φυλακών Μαλανδρίνου, όπου κρατείται, είδαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να προσέρχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, προκειμένου να γράψει για το εξεταζόμενο μάθημα των Λατινικών.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του δράστη τόνισε: «Επιφυλάσσομαι για τις αποφάσεις του και τις κινήσεις του μέχρι την επόμενη δικάσιμο την Τετάρτη, 14 Ιουνίου».

Ερωτηματικά γεννούνται, πάντως, για τη στάση που θα κρατήσει ο πιλότος και στο θέμα της παραίτησής του από την έφεση, και αν το αίτημά του θα κατατεθεί τελικά στο δικαστήριο της προσεχούς Τετάρτης (14.06.2023).

Πηγή: thenewspaper.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi