Η Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της Χάιντι που ζήτησε να μην γίνουν πάρτι στις Πανελλαδικές

Πανελλήνιες Χάιντυ

Η νεαρή “έσκισε” και πέρασε στη Νομική Αθηνών

Οπως έγινε γνωστό, η δημοσιογράφος του MEGA Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της γνωστής πλέον σε όλους Χάιντι, που είχε κάνει έκκληση στους γείτονές της να μην κάνουν πάρτι όσο διαβάζει για τις Πανελλήνιες.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε με πρωτότυπο τρόπο τη μεγάλη επιτυχία της κόρης της (συγκέντρωσε 19.250 μόρια, με τα οποία περνά στη Νομική Αθήνας) και αφού ευχαρίστησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας για τη συνεργασία τους και τις ευχές τους όσο η Χάιντι διάβαζε, τους παρότρυνε να… παρτάρουν, πλέον, ελεύθερα.

Δείτε επίσης: Φοιτήτρια Νομικής πλέον η Χάιντυ που έκανε έκκληση στους γείτονες να μην παρτάρουν στις Πανελλήνιες

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντι από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα! Απέναντι από το ασανσέρ στην είσοδο θα βρείτε ένα μικρό κέρασμα», έγραφε το σημείωμα που άφησε η μητέρα της κοπέλας το οποίο έγινε viral sto διαδίκτυο.

«Δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά»

Το μήνυμα της Χάιντι είχε γίνει viral κυρίως λόγω των απαντήσεων που πήρε η κοπέλα.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στα social media, η υποψήφια των Πανελλαδικών παρακάλεσε να μην γίνει πάρτι στην ταράτσα «γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου».

«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις ενθαρρυντικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Πανελλήνιες Χάιντυ