Κιβωτός του Κόσμου: Στον Βόλο ο 19χρονος που έκανε την πρώτη καταγγελία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κιβωτός του Κόσμου

Παροτρύνει τους νυν τρόφιμους να μην φοβούνται

Την αποκάλυψη πως ο 19χρονος που έκανε την πρώτη καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου βρίσκεται στον Βόλο έκανε η αρχισυντάκτρια εφημερίδας στην εκπομπή “Live News”.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 19χρονος διατηρεί επαφές με νυν τροφίμους της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο, τους οποίους φέρεται να τους προτρέπει να μη φοβούνται και αν κληθούν από τις Αρχές να καταθέσουν τις εμπειρίες τους και αν έχουν κάτι επιλήψιμο να το πουν.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρουν οι καταγγελίες 22χρονου για την κακοποίηση που βίωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Την «επιστροφή» του στον Βόλο φέρεται να γνωρίζουν και στελέχη της δομής στο Διμήνι από εκμυστηρεύσεις παιδιών, που διαμένουν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και έχουν επικοινωνία μαζί του.

Υπενθυμίζεται πως η δομή του Βόλου έχει μπει στο στόχαστρο για τις καταγγελίες που είχαν γίνει για ξυλοδαρμό και άσκηση σωματικής βίας κατά ανηλίκων.

Να σημειωθεί ότι η νέα προσωρινή πρόεδρος της Κιβωτού του Κόσμου, η Αλεξάνδρα Μαρτίνου μίλησε το βράδυ της Τρίτης 22 Νοεμβρίου και ξεκαθάρισε τη θέση της και το στόχο της για τη δομή.

“Κατ’ αρχήν είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη για αυτό που αναλαμβάνουμε. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, γιατί είναι σημερινό το νέο και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δούμε τι θα παραλάβουμε”, τόνισε αρχικά η κα. Μαρτίνου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Το ένα κομμάτι είναι η Δικαιοσύνη που έχει αναλάβει και τρέχει. Εμείς θα κάνουμε τον διαχειριστικό έλεγχο για να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί η Κιβωτός με όλες τις δομές και να μην υπάρξει πρόβλημα για κανένα παιδί. Ο στόχος μας είναι να προχωρήσει η καθημερινότητα και όλα τα παιδιά να ζούνε κανονικά όπως πρέπει με τις συνθήκες που τους αρμόζει.