Κορινθία: Ετοιμάζει κόμμα ο Παλαιοχριστιανός – «Μίλησα με τον Φίλιππο Καμπούρη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παλαιοχριστιανός

Τι είπε για τους ομοφυλόφιλους

Για το κόμμα που ετοιμάζει μίλησε ο Μανώλης, ο Παλαιοχριστιανός που έγινε γνωστός για τη ζωή που έκανε με την οικογένειά του σε “λαγούμια” της Ορεινής Κορινθίας και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Φίλιππο Καμπούρη.

«Χθες συνομίλησα με τον Φίλιππο Καμπούρη και του είπα ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα εκλέγεσθαι γιατί δεν είμαι στο Taxis. Είπα ότι θα κάνω κόμμα όχι ότι θα είμαι υποψήφιος ο ίδιος» διευκρίνισε ο Παλιοχριστιανός από την υπόθεση στην Ορεινή Κορινθία.




«Φτιάχνουμε ένα μειονοτικό κόμμα και θα είμαι γραμματέας. Περιμένουμε να εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο» είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης: Κορινθία: Ο “παλαιοχριστιανός” βρήκε σπίτι για την οικογένειά του – Τι συμβαίνει με την κόρη του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν ξέρω αν το κόμμα θα συνεργαστεί με το κόμμα του Φίλιππου Καμπούρη. Του είπα ότι έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφορές. Εγώ είμαι της πατριωτικής Αριστεράς κι εκείνος της Δεξιάς. Αλλά όποιος αγαπάει την πατρίδα και τη θρησκεία θα μπορούσε να…».

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η θέση του νέου κόμματος που ετοιμάζει, για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Παλαιοχριστιανός τόνισε ότι «δεν υπάρχει έννοια ότι ομοφυλόφιλος είναι περισσότερο αμαρτωλός. Μπορούν οι κληρικοί να πάρουν μια απόφαση, μια ανακοίνωση ότι όσοι κληρικοί είναι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να απομακρυνθούν άμεσα από την ιεραρχία… Πιστεύετε εσείς ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι κληρικοί;» αναρωτήθηκε με νόημα.