Κορινθία: Τα αλλάζει τώρα ο παλαιοχριστιανός – «Δεν έδειξα τον πατέρα Κλεομένη ως πατέρα του εγγονού μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορινθία "παλαιοχριστιανός"

Εχει δοθεί εντολή για την λήψη DNA

Τον πατέρα Κλεομένη ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του φέρεται να έδειξε στην κατάθεσή του ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Μάλιστα, όπως είπε δεν ξέρει περισσότερα στοιχεία, καθώς η κόρη του είναι ενήλικη, δεν τον αφορά η προσωπική της ζωή και συνεπώς ο πατέρας του έξι μηνών βρέφους της 22χρονης θυγατέρας του, την οποία στο πλαίσιο των κανόνων του κοινοβιακού βίου, συνηθίζει να αποκαλεί «αδερφή», όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα τέκνα του.




«Η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό ηλικίας 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της γιατί δεν με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει», φέρεται να υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Δείτε επίσης: Κορινθία: Τον viral ρασοφόρο Κλεομένη “δείχνει” ως πατέρα του εγγονού του ο παλαιοχριστιανός

Ωστόσο ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου» είπε στο Mega και την εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παλαιοχριστιανού, το βρέφος της κόρης του δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο, ενώ έχει δοθεί εντολή για την λήψη DNA από τον 45χρονο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με το ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους. «Μπορεί κάποιος να μη δηλώνει τα παιδιά του στα δηματολόγια για λόγους εθνικής ασφάλειας», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του ο Παλαιοχριστιανός, στο δικαστήριο αναμένεται να δηλώσει την αθωότητα του, για το αδίκημα της απείθειας, ενώ θα επικαλεστεί το λευκό του ποινικό μητρώο. Την ίδια ώρα, το μυστήριο παραμένει με τη σύζυγό του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της.

Πηγή: protothema.gr