Λαϊκές αγορές: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σωματείου με τον Αδωνι Γεωργιάδη

«Γόνιμο διάλογο» αναφέρουν ότι είχαν με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη, οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων στις λαϊκές αγορές.

Τόνισαν, ωστόσο, ότι υπήρξαν διαφωνίες, ενώ προανήγγειλαν νέα συνάντηση με τον ΓΓ εμπορίου και καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Επιπλέον, στη σημερινή (5/3) συνάντηση συμμετείχε και η αντιπεφερειάρχης μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία όπως σημειώνεται ήταν υπέρ των εργαζομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας, Θράκης:

«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, του γενικού γραμματέα εμπορίου και καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, με την αντιπροσωπεία των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές την οποία αποτελούσαν:

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος, Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης Βασίλης Μακρίδης, Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματιών και παραγωγών λαϊκών αγορών περιφέρειας Αττικής Κωνσταντίνος Στουραίτης.

Διαβάστε επίσης  "Μάπα" χαρακτήρισε ο Γεωργιάδης τον Κασσελάκη - Αντιδράσεις και συγνώμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Παραγωγών Συλλόγων Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας Βασίλης Λιγούδης και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Κρήτης Γιώργος Φραγκιαδάκης.
Υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος, αν και οι διαφωνίες, ως προς το νέο προσχέδιο νόμου, που παρουσίασε η κυβέρνηση παραμένουν.

Αποφασίστηκε την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξει νέα συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές με τον γενικό γραμματέα εμπορίου και καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, όπου θα εξεταστούν, ένα προς ένα τα επίμαχα σημεία του προσχεδίου.

Επίσης στη συνάντηση μετείχε και η αντιπεριφερειάρχης μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου η οποία τάχθηκε υπέρ των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές και ειδικότερα υπέρ της αλλαγής του τρόπου διοίκησης των λαϊκών αγορών, με έναν πιο ευέλικτο τρόπο.

Οι συνδικαλιστές, που μετείχαμε στη σημερινή συνάντηση, θα θέλαμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω, από την αρχική μας στάση. Στον διάλογο προσερχόμαστε για να διεκδικήσουμε τον εκσυγχρονισμό των λαϊκών αγορών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *