Οργή Γεωργιάδη για φωτογραφία στα social media: «Προσπαθούν να με μπλέξουν στη δίκη της 12χρονης από τον Κολωνό»

Γεωργιάδης

Η εξοργισμένη ανάρτηση του υπουργού Υγείας

Την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media, με την οποία υποστηρίζει πως προσπαθούν να τον εμπλέξουν στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παραθέτοντας την επίμαχη φωτογραφία, ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα με την οποία ο ίδιος απεικονίζεται, «δεν είναι η εισαγγελεύς αλλά μια απλή δικηγόρος», αναφερόμενος στη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

«Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει» τονίζει ο κ. Γεωργιάδη στην ανάρτησή του.

Πιο αναλυτικά, ολόκληρη η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:

«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με μπλέξουν στη δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες.

Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος.

Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! To πράγμα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».