Λαμία: Κλαδί δέντρου καρφώθηκε στο παρμπρίζ εν κινήσει αυτοκινήτου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Λαμία κλαδί αυτοκίνητο

Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο το ατύχημα

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε στο δρόμο Λαμίας – Γοργοποτάμου, όταν μεγάλο κλαδί από λεύκα καρφώθηκε σαν δόρυ σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο κ. Χρήστος Γουβάλας με τη σύζυγό του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και την 22χρονη κόρη τους πίσω, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους προς Γοργοπόταμο, όταν στη στροφή πριν από καφετέρια, άκουσαν ένα φοβερό θόρυβο και είδαν ένα κλαδί από δέντρο καρφωμένο στο παρμπρίζ τους.

«Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι ήταν. Μετά είδαμε ότι ήταν ένα μεγάλο κλαδί που είχε τρυπήσει το παρμπρίζ. Ευτυχώς από το βάρος και την κίνηση έπεσε προς τα πίσω στον ουρανό του αυτοκινήτου και δε συνέχισε την πορεία του να χτυπήσει τη γυναίκα μου», είπε ο κ. Γουβάλας, που ακόμη και μια ώρα μετά από το συμβάν, δεν μπορούσε να πιστέψει τι τους είχε συμβεί.

Λαμία κλαδί αυτοκίνητο

«Μέσα στην ατυχία μας σταθήκαμε εξαιρετικά τυχεροί», παραδέχεται καθώς παρά το σφοδρό χτύπημα γλίτωσαν με γραντζουνιές, ενώ η σύζυγός του απέφυγε να τραυματιστεί και από τα γυαλιά που έπεσαν πάνω της από το σπασμένο παρμπρίζ.

«Όπως βλέπετε τα δέντρα έχουν πνίξει το δρόμο και η πυκνή βλάστηση εγκυμονεί κινδύνους για διερχόμενα οχήματα και πεζούς. Φανταστείτε αν στη θέση μας ήταν ένα μηχανάκι τι θα είχε συμβεί», προσθέτει ο Λαμιώτης οδηγός που ενημέρωσε σχετικά και την Τροχαία Λαμίας για την καταγραφή του συμβάντος.

Πηγή: lamiareport