Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το υφυπουργείο Πολιτισμού διαψεύδει ότι προσέλαβε την Θέκλα Κυριάκου

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του

Την είδηση πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέλαβε για σύμβουλο του την καταδικασμένη για απάτη με εισιτήρια συναυλίας Θέκλα Κυριάκου, διαψεύδει το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου.

Μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση για το σχετικό θέμα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την φημολογούμενη σύμβουλο του.

Η ανακοίνωση του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Δείτε επίσης: Γυναίκα που καταδικάστηκε για απάτη με εισιτήρια σε συναυλία του Ρουβά η σύμβουλος του Χατζηγιάννη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόσελαβε για σύμβουλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του την κυρία Κυριακού, η οποία έχει στο «βιογραφικό» της μια καταδικαστική απόφαση για απάτη. Όπως διαπιστώθηκε από το δικαστήριο, είχε εκδώσει πλαστά εισιτήρια για συναυλία του Σάκη Ρουβά και καρπώθηκε τα χρήματα. Η Θέκλα Κυριάκου επίσης έχει ιστορικό με ακάλυπτες επιταγές κάτι που δεν της επέτρεπε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό.

Μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που είχε «ανεβάσει» το βίντεο με την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου, αναγκάζοντας τον υφυπουργό να απολογηθεί και να το κατεβάσει.