Με στίχους από το «Αγγιγμα Ψυχής» αποχαιρέτησε το Υφυπουργείο Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Χατζηγιάννης

Ευχαρίστησε από καρδιάς του συνεργάτες του

Με στίχους από το τραγούδι του, “Άγγιγμα Ψυχής” αποχαιρέτησε το Υφυπουργείο Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά την παραίτησή του που έγινε δεκτή.

Αφού πρώτα ευχαρίστησε από καρδιάς του συνεργάτες του στο Υφυπουργείο, αλλά και τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, απευθύνθηκε στον κόσμο της Κύπρου.

«Υπόσχομαι στην Κύπρο ότι πάντα θα μιλώ με προσευχές για σένα μάγισσά μου, όσο κεντάς τις ενοχές, κέντημα στην καρδιά μου», είπε ο τέως Υφυπουργός Πολιτισμού, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το sigma live Κύπρου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απευθυνόμενος στη διάδοχό του, έκλεισε με ένα απόφθεγμα του εμβληματικού Καζαντζάκη, «έχετε τα πινέλα, έχετε τα χρώματα ζωγραφίστε έναν κόσμο όμορφο και μπείτε μέσα… ας βαπτιστούμε όλοι σε μια νέα κολυμβήθρα του Σιλωάμ».

«Εδωσε όλη του την ψυχή»

Στόχος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η ανάδειξη του πολιτισμού μας, δήλωσε η νέα Υφυπουργός Πολιτισμού, Βασιλική Κασσιανίδου, σημειώνοντας παράληλα ότι μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε εάν εργαστούμε όλοι μαζί.

Διαβάστε επίσης  Η Χεζμπολάχ απειλεί την Κύπρο - Την κατηγορεί ότι βοηθά το Ισραήλ

Η κ. Κασσιανίδου μιλούσε κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής του χαρτοφυλακίου από τον απερχόμενο Υφυπουργό, Μιχάλη Χατζηγιάννη, το πρωί της Παρασκευής, στο Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Αρχικά, η κ. Κασσιανίδου ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για όλη τη δουλειά που έχει κάνει αυτούς τους μήνες, προσθέτοντας ότι «έδωσε όλη του την ψυχή» και ότι εργάστηκε σκληρά για το Υφυπουργείο Πολιτισμού. Ακόμη, σημείωσε ότι ο προκάτοχός της ήδη έχει δρομολογήσει πολλά πράγματα.

Απευθυνόμενη στους λειτουργούς του Υφυπουργείου, τούς έδωσε την υπόσχεση ότι θα δουλέψει σκληρά μαζί τους.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook (Mihalis Hatzigiannis)