Μυστήριο με 23χρονη που καταγγέλλει για βιασμό τον πατέρα της – Θα καταθέσει εναντίον της η οικογένεια

κακοποίηση βιασμός

Θα απολογηθεί στον ανακριτή ο κατηγορούμενος

Μια σοβαρή καταγγελία σε βάρος του πατέρα της έκανε μια 23χρονη από την Αχαΐα, η οποία κατηγορεί τον πατέρα της για βιασμό, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά της πρόκειται να καταθέσει εναντίον της.

Ο πατέρας που καταγγέλθηκε για βιασμό από την κόρη του έχει μια πολύτεκνη οικογένεια, η οποία κατάγεται από χωριό της ορεινής Αχαΐας.

Η 23χρονη κόρη του τον κατήγγειλε στις Αρχές, περιγράφοντας όλα όσα ισχυρίζεται ότι της έχουν συμβεί και μάλιστα αναφέρει απόπειρα βιασμού και από άλλο μέλος της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τη νεαρή γυναίκα, το έγγραφο διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με τον 56χρονο να κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών από την περασμένη Παρασκευή (22.9.2023) το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν έκανε προανάκριση ώστε να απολογηθεί ο ίδιος απευθείας στον ανακριτή.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος δηλώνει ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η ίδια του η κόρη, με τον δικηγόρο του να επικαλείται μαρτυρίες και άλλων μελών της οικογένειας, στις οποίες αναφέρουν ότι θα υποστηρίξουν τον πατέρα.

Δύο από τα παιδιά της οικογένειας είναι παντρεμένα και έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες, γι’ αυτό και οι Αρχές – προς το παρόν – εξετάζουν κάθε στοιχείο της υπόθεσης με ιδιαίτερη προσοχή. Μάλιστα, όπως αναφέρει το pelop.gr, ένα μέλος της οικογένειας διαψεύδει την κόρη και δηλώνει πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή: pelop.gr

Πηγή φωτό: pixabay