Ναυάγιο στην Πύλο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σκάφος – Στοιβαγμένοι οι μετανάστες

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το πολύνεκρο ναυάγιο που σημειώθηκε στην Πύλο με τους μετανάστες να είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως στο σκάφος βρίσκονταν 500 με 700 μετανάστες ενώ εικάζεται πως οι γυναίκες και τα παιδιά βρίσκονταν στα αμπάρια και ο φόβος τα θύματα από το ναυάγιο στην Πύλο να αυξηθούν και άλλο είναι πολύ μεγάλος.

Δείτε επίσης: Ναυάγιο στην Πύλο: Βίντεο ντοκουμέντο από την διάσωση μεταναστών – Συνεχίζονται οι έρευνες

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι άνθρωποι ήταν στοιβαγμένοι και ο ένας πάνω στον άλλο στο μοιραίο σκάφος λίγη ώρα πριν το ναυάγιο στην Πύλο.

Ναυάγιο στην Πύλο μετανάστες

Ναυάγιο στην Πύλο μετανάστες

Οι πρώτες εικόνες

Το ΓΕΕΘΑ έδωσε εικόνες από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας από την επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών του ναυαγίου που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου.

«Συνεχίζουμε να επιχειρούμε ανοιχτά της Πύλου και θα το κάνουμε και τη νύχτα, με τη συνδρομή του C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας» επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ο Νικόλαος Αλεξίου, Πλωτάρχης και εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε επίσης: Ναυάγιο στην Πύλο: Διαδηλωτές αποδοκίμασαν την Σακελλαροπούλου στην Καλαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον 79 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες αγνοούνται.

Όσο περνούν οι ώρες και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης λιγοστεύουν οι ελπίδες για ανεύρεση και άλλων επιζώντων εκτός από τους 104 που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από αυτή την τραγωδία. Είκοσι έξι από αυτούς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Κανένας τους δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι διασωθέντες έχουν καταγωγή από τη Συρία, το Πακιστάν, την Αίγυπτο και την Παλαιστίνη.