Οικοδόμος επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλα που προσέλαβε στη Νέα Χαλκηδόνα

Σοκ προκαλεί η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε μια νεαρή κοπέλα στη Νέα Χαλκηδόνα από τον οικοδόμο που της προσέφερε δουλειά σε υπό κατασκευή ακίνητο.

Ο αλβανικής καταγωγής οικοδόμος επιχείρησε να φιλήσει την κοπέλα στο στόμα και να την θωπεύσει χωρίς την θέληση της.

Εκείνη κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του πεινασμένου «αρπακτικού» και μόλις συνήλθε από το σοκ, προσέφυγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση με αποτέλεσμα ο 58χρονος δράστης χθες το απόγευμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Η επίθεση

Το πρωτοφανές συμβάν, σημειώθηκε στις 19:30 της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 28χρονη κοπέλα, ο 58χρονος οικοδόμος από την Κορυτσά, κάτοικος Αργυρούπολης, μετέβη στο ακίνητο στη Νέα Χαλκηδόνα για να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες.

Ξαφνικά και ενώ το θύμα βρισκόταν στο σημείο, ο 58χρονος οικοδόμος την πλησιάζει αιφνιδιαστικά και τη φιλάει δυο φορές στον ώμο.

Η κοπέλα, «παγώνει» και ο ίδιος αποφασισμένος να ολοκληρώσει αυτό που είχε στο μυαλό του, προχωρά στο επόμενο βήμα. Της αρπάζει τα χέρια, ακινητοποιώντας την και προσπαθεί να τη φιλήσει στο στόμα.

Η 28χρονη αντιδρά, τον απωθεί και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια του. Μόλις καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της από το σοκ, μεταβαίνει στην Αστυνομία και κάνει μήνυση στον δράστη. Αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας και τα στοιχεία που τους έχει δώσει, στις 17:45 χθες, τον εντοπίζουν στην οδό Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και του περνούν χειροπέδες.

Σήμερα, οδηγείται στον εισαγγελέα.