Οικογένεια Εύας Καϊλή: «Δεν γνωρίζουμε τίποτα, περιμένουμε να επιστρέψει ο πατέρας της»

Εύα Καϊλή

Εντοπίστηκε με χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα έξω από ξενοδοχείο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης του σκανδάλου στο Ευρωκοινοβούλιο, για το οποίο έχει συλληφθεί ανάμεσα σε τέσσερα άτομα και η Εύα Καϊλή.

Άνθρωπος από την οικογένεια της Εύας Καϊλή μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 και είπε πως δεν γνωρίζουν τίποτα και περιμένουν να επιστρέψει ο πατέρας της στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως ο πατέρας της ήταν ένας από τους ανθρώπους που κρατήθηκε αρχικά για το σκάνδαλο διαφθοράς, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την Κυριακή.

Μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν τον πατέρα έξω από ένα ξενοδοχείο με ένα χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Μυστήριο με τη σύλληψη της Εύας Καϊλή: “4 συλλήψεις, οι άλλοι 2 ελεύθεροι”, λέει η βελγική εισαγγελία

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της Εύας Καϊλή σημείωσε πως: «Δεν υπάρχει κάποιο δελτίο τύπου, περιμένουμε την εξέλιξη του δικαστηρίου μέχρι την Τετάρτη για την Εύα. Περιμένουμε τον πατέρα της να γυρίσει στην Ελλάδα. Παραλίγο να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας από την στεναχώρια του. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος».

Διαβάστε επίσης: Qatar Gate: «Αυτό είναι μόνο η αρχή» είπε ο δημοσιογράφος που ξεσκέπασε το σκάνδαλο και την Εύα Καϊλή

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα για το Qatar Gate – όπως ονομάστηκε το σκάνδαλο διαφθοράς – ανάμεσά τους η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της.