Οικογενειακή τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός ιερέας και η κόρη του στο τροχαίο

Πιερία

Στο νοσοκομείο ο εγγονός του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Πιερία καθώς, πατέρας και κόρη έχασαν τελικά τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, πριν από λίγο εξέπνευσε και η 46χρονη κόρη του άτυχου οδηγού ο οποίος, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ήταν ιερέας και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο τροχαίο στην Πιερία – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 8.45 το πρωί της Τρίτης όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 70χρονος ιερέας ξέφυγε -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- από την πορεία του και ανατράπηκε, στο 465οχλμ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μετά τον ΣΕΑ Κορινού, πριν από τα διόδια του Αιγινίου Κατερίνης.

Διαβάστε επίσης  Ερχεται το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για εγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στο όχημα το οποίο ανατράπηκε επί του οδοστρώματος. Επίσης έσπευσε και δύναμη της ΕΛΑΣ, καθώς έκλεισαν -και παραμένουν κλειστές- η μεσαία και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον εγγονό του ιερέα ο οποίος στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Όμως η 46χρονη μητέρα του νεαρού και κόρη του 70χρονου δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πηγή φωτογραφίας: odelalis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *