Παλαιό Φάληρο: “Ο γιος μου λύθηκε πρώτος με ψαλίδι» δήλωσε η μητέρα της οικογένειας που λήστεψαν

Ληστεία από κινηματογραφική ταινία έζησε μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο χθες (10/1) το βράδυ, όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και τους έκλεψαν χρήματα.

Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας του 55χρονου επιχειρηματία, οι δράστες της ληστείας στο Παλαιό Φάληρο “φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά”, ενώ κατάφεραν να ειδοποιήσουν την αστυνομία όταν με ένα ψαλίδι λύθηκε ο μικρός γιος της οικογένειας, μετά από περίπου 45 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο – Εδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν οικογένεια

“Φορούσαν κουκούλες και το μόνο που βλέπαμε ήταν τα μάτια τους. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ίσως ήταν αλβανικής καταγωγής. Μας έδεσαν πισθάγκωνα, εκτός από τον μικρό μου γιο. Με ένα ψαλίδι, σιγά σιγά, κατάφερε να λυθεί και έτσι ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Έμειναν μέσα στο διαμέρισμα περίπου 45 λεπτά”, δήλωσε συγκεκριμένα η οικογένεια.

Παράλληλα, η γυναίκα του 55χρονου, δήλωσε στο OPEN πως είναι καλά στην υγεία της και σημείωσε πως όλα συνέβησαν γύρω στις 00:30 όταν τρία άτομα μπήκαν στο σπίτι, τους έδεσαν, τους απείλησαν και τους έκλεψαν. “Προσπάθησα να λύσω τα παιδιά και μετά ο ένας μετά τον άλλο”, είπε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού χωρίς δίπλωμα που εμβόλισε περιπολικό για να μην του γίνει έλεγχος