Παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση του Κιμούλη οι Δούκα και Χρυσικού – Τι λέει η δικηγόρος του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κιμούλης Δούκα Χρυσικού

Για ποιους λόγους εμπλέκεται στην υπόθεση η καθεμία

Σε δίκη παραπέμπονται, μετά τις αγωγές που είχε καταθέσει σε βάρος τους ο Γιώργος Κιμούλης, οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού, καθώς και δύο γιατροί.

Η Βάσια Καπερνάρου, δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτα Δούκα με τη Δώρα Χρυσικού.

«Το 2021 έγινε μία τηλεκαταγγελία εναντίον του κ. Κιμούλη και εκείνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτής της αγωγής, η κ. Δούκα προκειμένου να αντικρούσει αυτά τα επιχειρήματα, προσκόμισε δύο ιατρικές πιστοποιήσεις. Εμείς προσβάλλαμε αυτές τις πιστοποιήσεις ως ψευδείς. Αυτές οι πιστοποιήσεις βεβαίωναν κάποιες στεσογόνες αντιδράσεις του οργανισμού της κ. Δούκα το έτος 2008 και πιστοποιούνταν το έτος 2022, 14 χρόνια μετά. Η γνώμη μας είναι πως πρόκειται για ψευδείς πιστοποιήσεις και αυτό έκρινε και οι δύο εισαγγελείς. Κατόπιν τούτου παραπέμπονται οι δύο γιατροί για ψευδή πιστοποίηση για δικαστική χρήση, και η κ. Δούκα για ηθική αυτουργία κατ΄ εξακολούθηση».

Όπως τόνισε η δικηγόρος, η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς ουδέποτε κινήθηκαν δικαστικά εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.

«Ο κ. Κιμούλης δεν είναι υπόλογος σε κανένα δικαστήριο. Η αγωγή, η οποία συζητήθηκε και σε αυτό το πλαίσιο κατατέθηκαν οι ψευδείς πιστοποιήσεις, κατετέθηκε από την πλευρά του κ. Κιμούλη διότι θίχτηκε η προσωπικότητά του. Η κ. Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση δια διαδικτύου. Ο κ. Ψαρράς δεν έχει βγει ποτέ να εξυβρίσει τον κ. Κιμούλη».

Πηγή: MEGA Καλημέρα (mega)