Θρήνος στην κηδεία του 23χρονου φαντάρου από την Θεσσαλονίκη που “έσβησε” στη Λήμνο

Λήμνο φαντάρος

Επαιξε μπάσκετ στον Μακεδονικό και ήταν μέλος ποντιακού σωματείου

Το απόγευμα της Δευτέρας τελέστηκε στην Ευκαρπία η κηδεία του 23χρονου Γιώργου Μακρίδη που “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο, στη Λήμνο.

Ο άτυχος νέος από την Θεσσαλονίκη, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο θάλαμο των οπλιτών στη μονάδα στη Λήμνο, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Η δυτική Θεσσαλονίκη βυθίστηκε στο πένθος, καθώς ο 23χρονος ήταν ένα πολύ ενεργό μέλος της κοινωνίας. Επαιζε μπάσκετ και μάλιστα φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού, ενώ ήταν μέλος της Ενωσης Ποντίων Μενεμένης, συμμετέχοντας στο χορευτικό τμήμα.

Ο Μακεδονικός, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του 23χρονου πρώην αθλητή του Μακεδονικού και πρόσφατα φαντάρου, Γιώργου Μακρίδη, για τον άδικο χαμό του.

Ο Γιώργος υπηρετούσε σε μονάδα της Λήμνου και σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας του. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Γιώργο θα σε θυμόμαστε για πάντα….

”Καλό ταξίδι μικρέ”.

Φωτογραφία: Μακεδονικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *