Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος

Συρόπουλος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο και ειδικότερα στην πόλη της Ξάνθης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ νοσηλευόταν από την Παρασκευή στο Διαβαλκανικό. Χρειάστηκε το Σάββατο να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που με βάση τα λεγόμενα των γιατρών είχε πάει καλά, ωστόσο παρέμενε στην εντατική όλες αυτές τις μέρες και δυστυχώς δεν άντεξε.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ΠΑΕ Ξάνθη με συλλυπητήρια ανακοίνωσή της

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.
Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του 80’ ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ως ρεπόρτερ ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές της μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ ενώ ήταν παρών το μακρινό 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο”.

Πηγή: sports3.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *