“Ποτάμια” από λασπόνερα οι πιο γνωστές παραλίες της Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ακόμη και σε διάφορα σημεία της Χαλκιδικής έδειξε τα δόντια της η κακοκαιρία που πλήττει αυτές τις ώρες την χώρα.

Οι ουρανοί άνοιξαν νωρίς το πρωί και τις επόμενες ώρες άρχισαν να καταγράφονται πλημμύρες και καταστροφές. Διάσημες παραλίες ήταν άδειες και αγνώριστες γεμάτες λασπόνερα. Γειτονιές της πόλης ήταν αδιάβατες και σε δρόμους τα ορμητικά νερά δεν επέτρεπαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου στη Χαλκιδική έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση, που σημειώνεται από τα ξημερώματα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, πλήττοντας συγκεκριμένης περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Απίστευτο βίντεο από την παράσυρση αυτοκινήτου από χείμαρρο

Χαλκιδική Νικητή κακοκαιρία

Διαβάστε επίσης  Ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στην Χαλκιδική ήταν κατάσκοποι των Ρώσων

Πιο συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς Διονυσίου – Παραλία Διονυσίου και Παραλίας Διονυσίου – Ν. Φλογητών, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων και στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου.

Χαλκιδική Νικητή κακοκαιρία

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους και η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.

Έντονα προβλήματα εντοπίζονται στη Νικήτη, όπου τα ρέματα υπερχείλισαν και οι δρόμοι γέμισαν με νερά, αλλά και στον Διονυσίου, όπως και στα Νέα Φλογητά.

Πηγή φωτό: Facebook: (tomsakis)