Πουλάνε το σπίτι τους στην Αλόννησο οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς (ΦΩΤΟ)

Αλόννησος σπίτι οικογένειας Καρολάιν Κράουτς

Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στα τέλη του Απριλίου ο Αναγνωστόπουλος

Το σπίτι που έχουν στην Αλόννησο πουλάνε οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, καθώς μετά την δολοφονία της κόρης τους από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δεν κατοικούν εκεί.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Καρολάιν και η μικρή Λυδία μένουν εδώ και καιρό στις Φιλιππίνες, ενώ από το νησί φεύγει και ο πατέρας της, για αυτό τον λόγο μπήκε πωλητήριο στο σπίτι, έναντι 500.000 ευρώ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δείχνουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του, την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκέπτονταν οικογενειακώς το νησί.

Αλόννησος σπίτι οικογένειας Καρολάιν Κράουτς

«Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σημειώνεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο στις 24 Απριλίου, καθώς η δίκη του είχε διακοπεί.