Προκλητικός ο «Δράκος των Εξαρχείων» – «Εκανα τις επιθέσεις γιατί ήθελα να πάω με γυναίκα»

"δράκος των Εξαρχείων"

Δεν έδειξε μετανιωμένος κατά τη σύλληψή του

Ιδιαίτερα εριστικός εμφανίστηκε ο «Δράκος των Εξαρχείων» κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έκανε τις επιθέσεις, ο 23χρονος απάντησε ότι απλά… ήθελε να πάει με γυναίκα. «Ήθελα να πάω με γυναίκα. Και από τη φυλακή να βγω πάλι θα θέλω να πάω με γυναίκα» φέρεται να ισχυρίστηκε κυνικά.

Δείτε επίσης: “Δράκος των Εξαρχείων”: Πως αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του – Βίντεο ντοκουμέντο

Σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και για απόπειρα σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Πρόκειται για κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Ακόμη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής. Μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ζήτησε την καρατόμηση του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, λόγω του «Δράκου των Εξαρχείων».

Ο κ. Οικονόμου ζήτησε να πραγματοποιηθεί και διοικητική διερεύνηση για την υπόθεση του «Δράκου», ο οποίος επιτέθηκε σε έξι γυναίκες.

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου, μετά από επικοινωνία που είχε το πρωί με τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ζήτησε την διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντα για τις επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια καθώς και την άμεση αντικατάσταση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: protothema