Πύργος: Εκκληση από την αδερφή του Θύμιου – «Να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του»

Πύργος Θύμιος

Τον είχε φέρει εκεί για μια καλύτερη ζωή

Έκκληση για τον εντοπισμό του αδερφού της, Θύμιου, έκανε από τον Πύργο η αδερφή του, ζητώντας επίσης να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του.

Η αδελφή του Θύμιου Μπουγά, η οποία ζει και εργάζεται στον Πύργο ήταν εκείνη που μετά το τροχαίο έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας τον 39χρονο άνδρα προκειμένου να του εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όπως ανέφερε κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος τελικά δεν ήταν ο θύτης, αλλά το θύμα. Τις τελευταίες δυο ημέρες οι έρευνες επικεντρώθηκαν μέσα και γύρω από τον σταθμό του ΟΣΕ, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Θύμιου, είναι ενήμεροι και στην γενέτειρά του, το Καλλιάνι Γορτυνίας με τα αδέλφια και τους συγγενείς να έχουν κινητοποιηθεί πλέον και αυτοί για τον εντοπισμό του. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι είναι η υπέργηρη μητέρα του.

Χθες το πρωί μάλιστα σηκώθηκε και ελικόπτερο για να βοηθήσει στις έρευνες, ενώ στον Πύργο βρέθηκε ξανά κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με νέο ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Διαβάστε επίσης
Εξαφανίστηκα 49χρονη γυναίκα στην Καστοριά

Το γεγονός ότι ο Θύμιος Μπουγάς συνήθιζε και στο παρελθόν να χάνεται και να απομονώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα δυσκολεύει το έργο των Αρχών, που στρέφουν την προσοχή τους πλέον και σε καταυλισμούς Ρομά, με τους οποίους είχε σχέσεις ο 39χρονος και είχε βρει καταφύγιο στο παρελθόν. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και εκτός Πύργου.

Το θρίλερ με τον μηχανισμό σίτισης και η απώλεια ταυτότητας

Ένα από τα βασικά θέματα που έχουν προκύψει και πρέπει άμεσα να απαντηθεί είναι αν ο 39χρονος, κατά την εξαφάνιση του, πήρε μαζί και το μηχάνημα που τον βοηθάει, ώστε να μπορεί να τρέφεται.

Ο 39χρονος μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2008 είχε παραμορφωθεί με αποτέλεσμα να μιλάει και να τρώει με μηχανική υποστήριξη διαφορετική για κάθε σκοπό. Σημαντικό ακόμα είναι το γεγονός, πως ο Θύμιος Μπουγάς εδώ και κάποια χρόνια κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα και δεν έπαιρνε ούτε το επίδομα των 620 ευρώ το δίμηνο που δικαιούται.

Με την εξαφάνισή του θα ασχοληθεί την Παρασκευή και η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ.

Πηγή: newsbeast.gr