Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Εμμας – «Είναι μαζί μου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο – Κάθε πρωί ξυπνάω με ένα βάρος»

21χρονη Θεσσαλονίκη

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η άλλη αδελφή της

Εξι μήνες έχουν περάσει από την θανατηφόρα παράσυρση και εγκατάλειψη της 21χρονη Εμμας στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα της συγκινεί με τις δηλώσεις της.

«Είναι πολύ δύσκολο. Και όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο δύσκολο, μας λείπει περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κέλλυ στην τηλεόραση του Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι μαζί μου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Κάθε πρωί ξυπνάω με ένα βάρος και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι η Έμμα δεν είναι πια εδώ», ανάφερε συγκινημένη.

«Τις μέρες που ήταν στην εντατική την παρακαλούσα κάθε φορά να κάνει το θαύμα της και να βγάλει τους γιατρούς ψεύτες. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο θαύμα. Δεν είχαμε κάνει ποτέ τη συζήτηση για δωρεά οργάνων. Η Έμμα μας είχε αν ποτέ πάθει κάτι, θα ήθελε να δωρίσουμε τα όργανά της. Όταν έφτασε η στιγμή πήραμε την απόφαση να κάνουμε πράξη την επιθυμία της, ήθελε να χαρίσει ζωή…Εμείς κάναμε το χρέος μας στην κοινωνία. Η κοινωνία, όμως, δεν έκανε το θαύμα της για το δικό μας το παιδί», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Η ζωή για τους γονείς της Έμμας είναι δύσκολη μετά τον χαμό της. Όμως ακόμα πιο δύσκολη είναι η πραγματικότητα για τη 17χρονη αδελφή της, την Κωνσταντίνα. Τα δύο κορίτσια μεγάλωναν μαζί και είχαν όνειρα για το κοινό μέλλον τους.

«Η Κωνσταντίνα, το άλλο μου παιδί, είναι πολύ δυνατή. Μου είπε μια κουβέντα που την έχω συνέχεια στο μυαλό μου. “Μαμά, εσύ έχασες το παιδί σου. Αλλά εγώ έχασα το μέλλον μου. Όλο το μέλλον μου το σχεδίασα με την Εμμανουέλα”.

Είχαν σχεδιάσει στο μέλλον να μείνουν μαζί, όταν τελείωνε και αυτή τις πανελλήνιες. Συνειδητοποιώ αυτό που μου λέει. Και εγώ όλη μου τη ζωή την περνάω μαζί με την αδελφή μου, την έχω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή… Θα ήθελα να έχω αγκαλιάσει περισσότερο την Έμμα. Της τα είπα όλα πριν “φύγει”… Ελπίζω να με άκουσε», καταλήγει η κυρία Κέλλυ.