Τέμπη: Ξεσπάει πατέρας θύματος για Φλωρίδη – “Περιμένουμε δικαιοσύνη από αυτόν τον βλάκα;”

Τέμπη δυστύχημα τρένα

Τα καυστικά σχόλια που έκανε

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, Νίκος Πλακιάς, που “χάθηκαν” στο σιδηροδρομικό  δυστύχημα στα Τέμπη, ξέσπασε κατά του Γιώργου Φλωρίδη και του Κώστα Σκρέκα.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τί Νέα» του fromediatv φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των αδικοχαμένων δίδυμων κοριτσιών της τραγωδίας των Τεμπών, με αφορμή την πρόταση μομφής ξέσπασε κατά την κυβέρνησης. «Το μόνο που κατάφεραν ήταν να συσπειρώσουν τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Έχουν καταλάβει ότι στα δικαστήριο ή θα φύγω νικητής ή θα τα γκρεμίσω; Έχουν καταλάβει ότι έχω άγνοια κινδύνου; Δεν ζω…», τόνισε.

«Πήγαν 25η Μαρτίου στην παρέλαση στα Τρίκαλα. Ήρθε και εκείνος ο γελοίος ο Σκρέκας. Ήρθε και αγκάλιασε τη μάνα τριών παιδιών, την γυναίκα μου με δέκα κάμερες. Δεν σεβάστηκε ούτε τον πόνο μας. Ήρθαν δέκα πολιτικοί και οι κάμερες εστίασαν μόνο στον Σκρέκα. Ξέρετε τι του είπε η γυναίκα μου στο αυτί; ”Κανόνισε και ακολούθησε τη σιωπή. Μη μιλάς για τα Τέμπη”. Είδατε τι είπε στη Βουλή; Για τα επτά ανθρώπινα λάθη. Το όγδοο ανθρώπινο λάθος θα είμαι εγώ αν θα έρθει στην Καλαμπάκα. Ποια επτά ανθρώπινα λάθη;», είπε για τον βουλευτή Τρικάλων, Κώστα Σκρέκα.

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Ερευνα της αντεισαγγελέως εφετών για την εκχωμάτωση και επίστρωση του σημείου δυστυχήματος

Ο Νίκος Πλακιάς σχολίασε με καυστικό τρόπο την δήλωση του Γιώργου Φλωρίδη ότι «όποιος μιλάει για μπάζωμα στα Τέμπη είναι για τα μπάζα».

Ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών ανέφερε: «Ποιος κύριος Φλωρίδης; Ο κύριος Φλωρίδης είναι για τα μπάζα. Δεν τον βλέπετε πως είναι; Υπουργός Δικαιοσύνης και βγαίνει και λέει τέτοιες σαχλαμάρες; Κι εμείς περιμένουμε να βρούμε δικαιοσύνη από αυτό τον βλάκα; Συγγνώμη… κι ας μου κάνει και μήνυση».

Πηγή φωτό: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ