Σέρρες: Αύριο η κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ζαγκλιβέρη που συγκίνησε το πανελλήνιο

Γιώργος Ζαγκλιβέρης

Ο ποδοσφαιριστής έπασχε από Λέμφωμα Burkitt

Στο θρήνο βυθίστηκαν οι Σέρρες μετά τον θάνατο του 30χρονου Γιώργου Ζαγκλιβέρη, έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με σπάνια μορφή καρκίνου.

Η κηδεία του Γιώργου θα γίνει αύριο, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στο χωριό του, την Παλαιοκώμη Σερρών, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της τραγικής είδησης του θανάτου του 30χρονου, αθλητικοί σύλλογοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Γιώργου, τον αποχαιρέτησαν με ιδιαίτερη συγκίνηση, κάνοντας ειδική αναφορά στο πόσο γενναία πάλεψε με τον καρκίνο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Δείτε επίσης: Θρήνος στις Σέρρες: Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης

Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον ΑΟ Καβάλας, στον Αρη Πρώτης, στην Ασπίδα Δραβήσκου, στον Εβρο Σουφλίου αλλά και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Την είδηση για τον θάνατο του έκανε ο αδελφός του Κώστας με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…», έγραψε.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook (Giwrgos Zagkliverhs)