Σοκ: Στην εντατική κοριτσάκι που έπεσε από σκάλα ξενοδοχείου

κορονοϊός

Εκανε διακοπές με την οικογένειά του

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα κοριτσάκι 16 μηνών το οποίο νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου στην Κρήτη, μετά από πτώση από σκάλα ξενοδοχείου.

Οι θεράποντες γιατροί στο ΠΑΓΝΗ χαρακτηρίζουν την κατάστασή του κοριτσιού σοβαρή. Το παιδί έπεσε από τη σκάλα του ξενοδοχείου που έκανε διακοπές με τους γονείς της, στην Κρήτη. Επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο. Οι γονείς της παραμένουν σε κατάσταση σοκ και αναμένεται εντός της ημέρας να δώσουν καταθέσεις, για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 16 μηνών από τη Ρουμανία που τραυματίστηκε χθες, Δευτέρα 18 Σπεπτεμβρίου, όταν έπεσε στη σκάλα του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του.

Το κοριτσάκι με τους γονείς του έκαναν διακοπές στην περιοχή των Γουβών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ανέβηκε σκάλα του ξενοδοχείου, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και έπεσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης  Τρόμος για καθηγήτρια σε σχολική αίθουσα - Την καταπλάκωσε ο σχολικός πίνακας

Περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του κοριτσιού θα ρίξουν οι καταθέσεις των γονιών του, σήμερα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου.

Το παιδί παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ Παίδων.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Στέλιος Κτενιαδάκης, το κοριτσάκι, που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται διασωληνωμένο, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.