Στην εντατική 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη νοσοκομείο Γεννηματάς

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κώμα στην εντατική νοσηλεύεται μία 16χρονη στο Βύρωνα μετά από χρήση ναρκωτικών, με το κορίτσι να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, που είχε προμηθευτεί από κύκλωμα που τελικά εξάρθρωσε η αστυνομία σύμφωνα με όσα ανέφερε το OPEN.

Η συμμορία με τα ναρκωτικά τα αποθήκευε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Γλυφάδα, ενώ υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα της σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Από το συγκεκριμένο σπίτι στον Βύρωνα παρέλαβε το παιδί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης  Γιάννης Καλλιάνος: O γιατρός του πατέρα του διαψεύδει ότι έλαβε φακελάκι με 500 ευρώ - "Εξωφρενικό ψεύδος"

Η αστυνομία έχει συλλάβει έξι άτομα ανάμεσά τους και δύο ανήλικους που συμμετείχαν στο κύκλωμα ναρκωτικών, ενώ εκτός από χασίς, φέρεται να εμπορεύονταν και σίσα- την κοκαΐνη των φτωχών, όπως είναι γνωστή στις πιάτσες των τοξικομανών.

Πηγή: newsit.gr