Στο Μεσολόγγι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη για τις έρευνες για τον Μπάμπη

Μεσολόγγι εξαφάνιση 31χρονου

Η προσπάθεια θα ενισχυθεί με εθελοντές και από άλλες πόλεις της χώρας

Σε υπόθεση θρίλερ έχει μετατραπεί η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του νέου.

Για τον λόγο αυτό, κατόπιν εντολής της οικογένειας Κούτσικου και του ιδιωτικού ερευνητή, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ιωάννινα και Αγρίνιο, θα μεταβούν στο Μεσολόγγι για να βοηθήσουνε με τις έρευνες.

Η ανακοίνωση του ΟΦΚΑΘ

«Ενημερώνουμε ότι η ομάδα ξεκινάει για Μεσολόγγι κατόπιν εντολής της οικογένειας Κούτσικου και του κ. Γιωργος Τσουκαλης για να βοηθήσει στις έρευνες τις κρατικές αρχές για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου.

Θα διαθέσουμε έμπειρους εθελοντές στην έρευνα καθώς και όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε.

Διαβάστε επίσης  Υπόθεση-μυστήριο με την εξαφάνιση 49χρονου - Τι δείχνει η έρευνα από το "Φως στο Τούνελ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η προσπάθεια μας αυτή θα ενισχυθεί με εθελοντές μας από τις βάσεις ετοιμότητας Σερρών, Ιωάννινων και Αγρινίου».

Για την εξαφάνιση του Μπάμπη συνελήφθη ένας 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου. Την ίδια ώρα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση του 31χρονου.

Η εισαγγελέας Μεσολογγίου έχει ασκήσει σε βάρος του κρεοπώλη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.