Στο πλευρό του Κασιδιάρη πριν την πανδημία οι “11”

pieria

Το ζήτημα θα λυθεί με την παρέμβαση της δικαιοσύνης

Η υπόθεση με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» προκύπτει πως θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο επικίνδυνη, καθώς στην αρχή της πανδημίας ένας από τους εν λόγω “11”, υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στην Πιερία.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία, λοιπόν, βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την ταυτότητα των 11 συλληφθέντων που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και που συνέλαβαν ως… κατά φαντασίαν αυτόκλητοι αστυνομικοί έναν γυμνασιάρχη σχολείου στην Πιερία.

Ένας εξ αυτών, ο 54χρονος απόστρατος αστυνομικός, ήταν σε προηγούμενες εκλογές υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στην Πιερία, ενώ υπήρξε και μέλος της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο στην Νέα Μηχανιώνα

Μετά από την επίθεση στο Γυμνάσιο σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός διεγράφη από το «ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ», του καταδικασμένου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, στο οποίο είχε στο μεταξύ «μεταπηδήσει».

Οι 11 συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση τουλάχιστον μέχρι την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή, αφού πρώτα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου είπαν πράγματα που «δοκιμάζουν» τις αντοχές κάθε λογικού ανθρώπου.

Πηγή φωτογραφίας: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *