Συγκλόνισε ο Ραφαήλ με το ζεϊμπέκικο από το καρότσι στο γάμο της αδελφής του (ΒΙΝΤΕΟ)

γάμος Λάρισα

Μια στιγμή που θα μείνει αξέχαστη σε όσους ήταν παρόντες

Ενα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο χόρεψε στο γάμο της αδελφής του ο Ραφαήλ Πατρωνίδης από τη Νίκαια της Λάρισας, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής του.

Ο Ραφαήλ από τον πρώτο καιρό που είδε το φως της ζωής, μάχεται, μάχεται σαν αγρίμι παντού. Βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο όπου τον καθήλωσε μια μηνιγγομυελοκήλη στη σπονδυλική του στήλη. Ένα πρόβλημα υγείας που δεν τον σταμάτησε ποτέ όμως να προχωράει την ζωή του κερδίζοντας τη μια νίκη μετά την άλλη στον στίβο της ζωής αλλά και στα γήπεδα του τένις.

Στον γάμο της αδερφής του πριν μερικές ημέρες της έκανε το καλύτερο δώρο με την ζεϊμπεκιά που χόρεψε, έχοντας φροντίσει προηγουμένως να κάνει μαθήματα και προπόνηση απευθυνόμενος στον γνωστό χοροδιδάσκαλο, Χρήστο Κατούνα της σχολή χορού “Burn the Floor”.

Οι δυο τους με πολλή δουλειά και αγάπη τα κατάφεραν και στην δεξίωση του γάμου ο Ραφαήλ ήταν συγκλονιστικός συγκινώντας όλους τους καλεσμένους και πάνω απ’ όλα την αγαπημένη του αδερφή.

Όμως τα λόγια που έγραψε για εκείνον ο ίδιος ο δάσκαλός του ραγίζουν καρδιές, τιμώντας, τον Ραφαήλ και δηλώνοντας απεριόριστα περήφανος για τον φίλο και μαθητή του, για έναν …πραγματικό άγγελο, όπως ο ίδιος γράφει…

Διαβάστε επίσης  Δημοσιεύθηκε η αναγγελία για τον πρώτο γάμο γυναικών στην Ελλάδα

Δείτε την ανάρτησή του:

«Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στην ζωή μου, θα είναι για αυτή την στιγμή !!!

Ο Rafail Xristos Patronidis κατάφερε να κάνει αξέχαστο τον γάμο της αδελφής του Κωνσταντίνας, με το ζεϊμπέκικο που της αφιέρωσε.

Έρωτας αρχάγγελος….

Ένα σημαδιακό τραγούδι που επέλεξε να χορέψει, μιας και εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο Τένις, είναι και ένας αληθινός άγγελος, ένας μαχητής της ζωής, ένα υπέροχο παιδί που μπήκε πολύ βαθιά στην καρδιά μου. Η αγνότητα της ψυχής του και το πάθος του για ζωή πραγματικά σπανίζουν.

Ήταν για μένα ένα σπουδαίο μάθημα ζωής …. O Ραφαήλ απέδειξε σε όλους μας πως δεν υπάρχει δεν μπορώ … αλλά δεν θέλω ..!!!

Ο Ραφαήλ όχι μόνο μπόρεσε αλλά εκπλήρωσε και την υπόσχεση στον εαυτό του να χορέψει για 1η φορά, το καλύτερο ζεϊμπέκικο της ζωής του ….

το καλύτερο δώρο για την πολυαγαπημένη του αδερφή και πραγματικά τα κατάφερε.

Η μόνη του επιθυμία ήταν να του βάλω “σούζες” όπως χαρακτηριστικά μου ζήτησε στην πρώτη μας επαφή και εννοείται πως δεν μπορούσα να του χαλάσω χατίρι.

Ραφαήλ ήταν τιμή μου να με επιλέξεις για δάσκαλο σου, σε αυτή την τόσο σημαντική οικογενειακή σου στιγμή».

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr