Συναγερμός στον Πειραιά για την εξαφάνιση 16χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 16χρονης κοπέλας στον Πειραιά.

Οπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού η 16χρονη Ευαγγελία Μ. εξαφανίστηκε από τον Πειραιά το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ευαγγελίας σήμερα 5/12/2023 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευαγγέλια Μ. έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή φούτερ μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον 42χρονο που μαχαίρωσε την σύζυγο του - Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

εξαφάνιση Πειραιάς