Συντετριμμένος ο πατέρας του Ελληνα σκιέρ που σκοτώθηκε στη Βουλγαρία – «Ηταν τόσο ταλαντούχος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 36χρονος ταξίδευε συχνά για το χόμπι του

Πένθος για την οικογένεια του 36χρονου σκιέρ από τη Φλώρινα, Κωνσταντίνου Μόμτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας.

Ο Κωνσταντίνος ήταν, όπως λένε οι συγγενείς του, λάτρης της ορειβασίας και των χειμερινών σπορ και ταξίδευε συχνά σε Ελλάδα και εξωτερικό.




«Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα» τόνισε ο πατέρας του Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στη Βουλγαρία για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, μιλώντας στο Star. «Το βάρος των πέντε ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, γι’ αυτό έγινε κατολίσθηση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στις Ενοπλες Δυνάμεις: Επισμηνίας "έχασε" τη ζωή του στην Τανάγρα 

Δείτε επίσης: «Ηταν έμπειρος εκπαιδευτής, όμως δεν ήξερε την περιοχή», λέει συγγενής του σκιέρ που σκοτώθηκε στη Βουλγαρία

«Αγαπούσε τη φύση. Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά. Το είχε στο αίμα του, έφυγε στη φύση, αυτό ήταν το πεπρωμένο του. Του έλεγα συνέχεια να προσέχει. Αλλά ακούει η νεολαία; Το είχε στο αίμα του, δεν καθόταν. Ήταν παιδί που είχε ανησυχίες. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και όλη η οικογένεια» είπε από την πλευρά της η θεία του 36χρονου σκιέρ.

Πηγή: protothema.gr