Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ανθρώπινο οστό θύματος που βρέθηκε σε μπάζα (ΒΙΝΤΕΟ)

τραγωδία Τέμπη ΟΣΕ

Νέα δεδομένα στην έρευνα

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η είδηση πως βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε οστό θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, στο ιδιωτικό οικόπεδο που μεταφέρθηκαν μπάζα και συντρίμμια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων από το δυστύχημα στα Τέμπη: «Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι και στο δεύτερο οικόπεδο βρέθηκε τελικά… ταυτοποιήθηκε από έναν ενήλικα επιβάτη που απεβίωσε, οστό.
Καταλαβαίνετε τώρα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε ήδη να υπάρξει ένας δικαστής να τους φωνάξει», είπε ο Παύλος Ασλανίδης.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων ο εντοπισμός τμήματος οστού επιβάτη θύματος, δημιουργεί νέα δεδομένα στην έρευνα, καθώς καταρρίπτει τον αρχικό ισχυρισμό, ότι τα υλικά που μεταφέρθηκαν στο ιδιωτικό οικόπεδο προήλθαν από τη διαμόρφωση χώρου σε διπλανό αγρό, προκειμένου να μπορέσουν να επιχειρήσουν τα συνεργεία και δεν προήλθαν από τον τόπο της τραγωδίας.

«Σήμερα μάθαμε ότι βρέθηκε οστό μετά από 15 μήνες. Όπως και στο οικόπεδο στο Κουλούρι, ταυτοποιήθηκαν από τέσσερις κοπέλες οστά, μετά από 10 μήνες. Ελάτε στη θέση των γονιών που 15 μήνες μετά περιμένουμε να πάρουμε κόκαλα από τα παιδιάς μας», αναφέρουν συγγενείς των θυμάτων.

Το βιολογικό υλικό ταυτοποιήθηκε σε τμήμα οστού ανθρώπου, που περισυλλέγει όταν εντοπίστηκε κατά τη διαλογή ευρημάτων από «κόσκινο» μετά την έρευνα στα χώματα που μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό οικόπεδο. Υπενθυμίζεται ότι τα μπάζα μεταφέρθηκαν εκεί από το μεσημέρι της επομένης της τραγωδίας, δηλαδή την 1η Μαρτίου 2023.

Διαβάστε επίσης  Δυστύχημα στα Τέμπη: Το όνομα της Αλεξάνδρας Λάτα δόθηκε σε δρόμο της Λάρισας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

«Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Ελευθερία» πως βρέθηκε οστό θύματος του εγκλήματος των Τεμπών στο χώρο όπου άρον – άρον εναπόθεσαν χώματα από τον τόπο της τραγωδίας, έρχεται να δώσει αποστομωτική απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για θεωρίες συνομωσίας. Επιβεβαιώνει την επιστολή της Μαρίας Καρυστιανού προς τον πρωθυπουργό, αλλά και προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει την παρεμπόδιση των ερευνών για την αποκάλυψη της αλήθειας. Το μπάζωμα και η αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων έχει πλέον εισαγγελική σφραγίδα, δεν είναι fake news. Η Νέμεσις πλησιάζει για τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος των Τεμπών», ανέφερε ο Βασίλης Κόκκαλης.

Οι συγγενείς των θυμάτων ελπίζουν να αποδοθούν ευθύνες για το μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας και τη μεταφορά υλικών.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: Live News (mega)