Τι λένε τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το δυστύχημα στον Πλαταμώνα

ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Δηλώνουν πως δεν γινόταν να αποφευχθεί η σύγκρουση

Ανακοίνωση για το δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/4) στην ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης, το ύψος του Πλαταμώνα, εξέδωσαν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Από την σύγκρουση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ με τα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος και τραυματίστηκαν έξι άτομα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το λεωφορείο κινούνταν με κανονική ταχύτητα «όπως εμφαίνεται από την τηλεματική».

«Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των Ι. Χ. ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Δυστύχημα στην Πιερία: 19χρονος ο άνδρας που έχασε τη ζωή του – Συνελήφθη ο οδηγός του ΚΤΕΛ

Η εταιρεία εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του 19χρονου και στέλνει ευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το δυστύχημα είναι η εξής:

Διαβάστε επίσης  7 Top προορισμοί Resort Hotels στη Βόρεια Ελλάδα

«Διώροφο λεωφορείο της εταιρείας μας, με 75 επιβάτες, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, εκτελώντας το δρομολόγιο των 23.59, κινούμενο με κανονική ταχύτητα όπως εμφαίνεται από την τηλεματική, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα επί της Εθνικής οδού Ι. Χ., μετά την έξοδο από τούνελ στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς. Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των Ι. Χ. ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος.

Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε, ότι υπάρχει ένας νεκρός εκ των παρισταμενων επιβατών Ι. Χ. Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι ΌΛΟΙ καλά, όπως και ο οδηγός και όλοι αφιχθησαν στον Κηφισό στις 9 πμ της Κυριακής, με λεωφορεία που έστειλε άμεσα η εταιρεία μας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρχές.

Η εταιρεία μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της, για την απώλεια ενός συνανθρώπου μας και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών».