Τον έψαχναν για ένα μήνα σε όλη την Ευρώπη και βρέθηκε στην Ελλάδα

Ελλάδα Κρήτη Αιγάλεω

Χάρη στην παρατηρητικότητα δύο αστυνομικών

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 23χρονου που τον αναζητούσαν στην Ευρώπη και τελικά βρέθηκε στην Ελλάδα.

Δύο Αστυνομικοί του Τμήματος Λευκάδας, που βρίσκονταν σε περιπολία και είχαν λάβει γνώση της εξαφάνισης του 23χρονου Φρέντρικ Ροζενμπεργκ από τη δημοσιότητα του Missing Alert Hellas και χάρη στην παρατηρητικότητά τους, τον εντόπισαν στη Λευκάδα.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού: “Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από το Τμήμα SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. ότι ο 23χρονος Σουηδός Φρέντρικ Ροζενμπεργκ, για τον εντοπισμό του οποίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις εχθές εξέδωσε Missing Alert Hellas, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο εντοπισμός του Φρέντρικ έδωσε τέλος στην πανευρωπαϊκή επιχείρηση των Αρχών που ήταν σε εξέλιξη. Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος αγνοείτο από τις 17 Ιουλίου 2020, όπου βρισκόταν στην Ισπανία. Βάσει των πληροφοριών που υπήρχαν, στα τέλη Ιουλίου είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσω Κροατίας.

Διαβάστε επίσης  Financial Times: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην Ευρωζώνη η Ελλάδα - Μειωμένοι κατά 30% οι μισθοί

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 18 Αυγούστου 2020 από την οικογένεια για την εξαφάνισή του και κατόπιν πλήθους γραπτών και τηλεφωνικών επικοινωνιών, εχθές λάβαμε από τις Σουηδικές Αστυνομικές Αρχές την υπεύθυνη δήλωση των γονέων, οι οποίοι συναίνεσαν στην ενεργοποίηση του Missing Alert Hellas και έτσι προχωρήσαμε άμεσα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Φρέντρικ και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστούν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *