Τραγωδία στη Λιβύη: Συγκινεί η θεία της 46χρονης νοσηλεύτριας – «Ετρεξε να βοηθήσει και βρήκε τον θάνατο»

Λιβύη νοσηλεύτρια τροχαίο

Αγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η κηδεία της

Για την 46χρονη Γλυκερία, η οποία έχασε την ζωή της στο δυστύχημα της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη, μίλησε ο πατέρας της, συγκινώντας το πανελλήνιο.

«Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού μου, στείλαμε αίμα για dna», λέει ο ίδιος.

Τα λόγια παρηγοριάς για την οικογένεια της αδικοχαμένης 46χρονης δεν καταφέρνουν να σβήσουν την θλίψη για τους πέντε Έλληνες που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα στην Λιβύη.

Η Γλυκερία είχε πάει να σπουδάσει και τελικά έμεινε στην Αθήνα καθώς μετέπειτα εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην Ογκολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λιβύη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας 27χρονου που σκοτώθηκε – «Εδινε την ψυχή του για τον Στρατό»

Η καταγωγή της ήταν από την Κομοτηνή, όπου μένουν οι γονείς της. Ο αδερφός της εργάζεται και μένει μόνιμα στην Βέροια, αλλά στο άκουσμα της τραγικής είδησης του χαμού της αδερφής του ταξίδεψε και βρίσκεται στο πατρικό του για να είναι μαζί με την οικογένειά του.

«Έτρεξε και στην Λιβύη για να βοηθήσει και βρήκε τον θάνατό της» αναφέρει η θεία της Αντιπλοιάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου. Φορτισμένη προσθέτει πως «δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό που έγινε. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, πρόθυμο να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει πάντα. Να, ορίστε, έτρεξε και στην Λιβύη για να βοηθήσει και βρήκε τον θάνατό της».

Όπως μας λέει, επισκέφτηκε σήμερα (Τρίτη 19.09.2023) τους γονείς της ανιψιάς της. «Είναι καταβεβλημένοι, δεν μπορούν να το πιστέψουν. Κανένας γονιός να μη ζήσει αυτό το πράγμα. Δεν ξεχνιούνται αυτές οι απώλειες».

Πηγή: newsit

Πηγή φωτό: Facebook (Glykeria Memekidou)