Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατό του

Βασίλης Καρράς τραγουδιστής

Ποιοι τον τίμησαν με την παρουσία τους

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, τελέστηκε την Κυριακή το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Το Πρωινό», η οικογένεια του τραγουδιστή θέλησε να κρατήσει την τελετή μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους, ενώ στο μνημόσυνο παρέστησαν 350 άτομα, δηλαδή όλοι οι κάτοικοι του χωριού.




Ακολούθησε τραπέζι της οικογένειας σε στενό κύκλο, με τον δημοσιογράφο να κάνει αναφορά στη χήρα και στην κόρη του τραγουδιστή, οι οποίες, όπως σημείωσε, συνεχίζουν το έργο του Βασίλη Καρρά, βοηθώντας κόσμο. «Ήταν από τις οδηγίες-εντολές που είχε αφήσει ο Βασίλης Καράς, ό,τι είδαμε μέχρι και το μνημόσυνο, ήταν επιθυμία του Βασίλη Καρρά. Και τα τραπέζια που έγιναν, και οι άνθρωποι που καλέστηκαν», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο

Ο ίδιος σημείωσε ότι στο μνημόσυνο έδωσαν το «παρών» και ορισμένοι φίλοι και συνεργάτες του τραγουδιστή που δεν είχαν μπορέσει να παρευρεθούν στην ταφή του, μεταξύ αυτών η Έλλη Κοκκίνου, ο Χάρης Ακριτίδης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στο μνημόσυνο του τραγουδιστή βρέθηκαν και ο δήμαρχος Βόλου και καλός του φίλος Αχιλλέας Μπέος, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, ο Νίκος Κοκλώνης κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Πηγή: iefimerida.gr